Marinadiohjeet lihalle, kanalle, kalalle ja kasviksille
Marinadi on helppo valmistaa itse jo muutamasta raaka-aineesta ja maustaa oman maun mukaan miedommin tai vahvemmin. Marinointi tuo lihaan makua ja mureutta. Katso ohjeet ja reseptit marinointiin!
Suosituimmat
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta











