Kukkakaali-vesimelonisalaatti
Ainekset
Valmistus
Kuutioi vesimeloni. Jaa kukkakaali pieniksi suupaloiksi käsin tai veitsellä. Viipaloi punasipulit.
Yhdistä meloni, kukkakaali ja sipuli kulhossa. Kääntele sekaan öljy, balsamico ja suola.
Vinkki: Korvaa kesäsipulit yhdellä tavallisella punasipulilla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
83
349
4,8 g
0,7 g
6,8 g
6,2 g
2,2 g
1,8 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli