Kukkakaali-vesimelonisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kukkakaali-vesimelonisalaatti

Kukkakaali-vesimelonisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Sekoita grilliruoan kaveriksi kevyt ja raikas lisukesalaatti melonista, kukkakaalista ja punasipulista.

Ainekset

700 g
vesimelonia
300 g
(0,5 kpl) kukkakaalia
2 kpl
punasipulia varsineen
2 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
balsamicoa
1/2 tl
suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuutioi vesimeloni. Jaa kukkakaali pieniksi suupaloiksi käsin tai veitsellä. Viipaloi punasipulit.

700 g
vesimelonia
300 g
(0,5 kpl) kukkakaalia
2 kpl
punasipulia varsineen
2

Yhdistä meloni, kukkakaali ja sipuli kulhossa. Kääntele sekaan öljy, balsamico ja suola.

1/2 tl
suolaa
2 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
balsamicoa
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 20.5.2019
Muokattu: 29.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

349

83

4,8 g

0,7 g

6,8 g

6,2 g

2,2 g

1,8 g

0,0 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli