Kukkakaali-vesimelonisalaatti

arvosana5/5

(2)arviota
6 Annosta

15 min

Sekoita grilliruoan kaveriksi simppeli, kevyt ja raikas lisukesalaatti melonista, kukkakaalista ja punasipulista.

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
700 gvesimelonia
300 gkukkakaalia
2 kplkesäpunasipulia varsineen
2 rkloliiviöljyä
2 rklbalsamicoa
1/2 tlsuolaa

Valmistus

  1. 1

    Kuutioi vesimeloni. Jaa kukkakaali pieniksi suupaloiksi käsin tai veitsellä. Viipaloi punasipulit.

    MääräAinesosa
    700 gvesimelonia
    300 gkukkakaalia
    2 kplkesäpunasipulia varsineen
  2. 2

    Yhdistä meloni, kukkakaali ja sipuli kulhossa. Kääntele sekaan öljy, balsamico ja suola.

    MääräAinesosa
    1/2 tlsuolaa
    2 rkloliiviöljyä
    2 rklbalsamicoa

Vinkki: Korvaa kesäsipulit yhdellä tavallisella punasipulilla.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
20.5.2019
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä