Kipparin kalakeitto - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kipparin kalakeitto

Kipparin kalakeitto
Annokset
4
Valmistusaika
Tunti
Ruokavalio
Maukas kalakeitto valmistuu vain seitsemästä aineksesta. Sulatejuusto viimeistelee herkullisen sopan.
Jaa Somessa

Ainekset

600 g
Kirjolohifileetä
1 l
Vettä
2 kpl
Kalaliemikuutiota (gluteenitonta)
2 kpl
(à 250 g) kasvissuikaleita (pakaste)
1 kpl
(200 g) sulatejuustoa
1 tl
Valkopippureita
1 kpl
Ruukku tilliä

Näin teet

1

Laita kalafilee leikkuulaudalle nahkapuoli alaspäin. Pidä haarukalla lujasti kiinni fileen kapeasta päästä. Ota toiseen käteen iso veitsi ja laita se kapeassa päässä liha ja nahan väliin. Työnnä veistä leveään päähän nahan reunaa pitkin niin, että nahka leikkautuu pois. Leikkaa kala noin 2 cm:n kokoisiksi kuutioiksi.

600 g
Kirjolohifileetä
2

Mittaa vesi kattilaan. Siirrä kattila liedelle ja kuumenna vesi kiehuvaksi. Murenna kalaliemikuutiot veteen. Lisää kasvissuikaleet, sulatejuusto ja valkopippurit. Kun keitto alkaa uudelleen kiehua, säädä liesi keskilämmölle. Keitä keittoa 10 minuuttia. Leikkaa sillä aikaa tilli pieneksi silpuksi.

1 l
Vettä
2 kpl
Kalaliemikuutiota (gluteenitonta)
2 kpl
(à 250 g) kasvissuikaleita (pakaste)
1 kpl
(200 g) sulatejuustoa
1 tl
Valkopippureita
1 kpl
Ruukku tilliä
3

Lisää kalat ja tilli keittoon. Kypsennä 5 minuuttia.

600 g
Kirjolohifileetä
1 kpl
Ruukku tilliä
4

Nosta kattila pois liedeltä ja sammuta liesi.

Resepti
Suvi Rüster
Kuvat
Panu Pälviä
Julkaistu: 18.4.2018
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g13 g
Proteiinia1 g4 g
Rasvaa1 g5 g
Kuituja1 g3 g
Energiaa kj129 516
Energiaa kcal31 124

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 600 g Kirjolohifileetä

  • 1 l Vettä

  • 1 tl Valkopippureita

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g13 g
Proteiinia1 g4 g
Rasvaa1 g5 g
Kuituja1 g3 g
Energiaa kj129 516
Energiaa kcal31 124

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 600 g Kirjolohifileetä

  • 1 l Vettä

  • 1 tl Valkopippureita

Resepti
Suvi Rüster
Kuvat
Panu Pälviä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.