Kipparin kalakeitto - Yhteishyvä

Kipparin kalakeitto

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

600 g
Kirjolohifileetä
1 l
Vettä
2 kpl
Kalaliemikuutiota (gluteenitonta)
2 kpl
(à 250 g) kasvissuikaleita (pakaste)
1 kpl
(200 g) sulatejuustoa
1 tl
Valkopippureita
1 kpl
Ruukku tilliä

Näin teet

1

Laita kalafilee leikkuulaudalle nahkapuoli alaspäin. Pidä haarukalla lujasti kiinni fileen kapeasta päästä. Ota toiseen käteen iso veitsi ja laita se kapeassa päässä liha ja nahan väliin. Työnnä veistä leveään päähän nahan reunaa pitkin niin, että nahka leikkautuu pois. Leikkaa kala noin 2 cm:n kokoisiksi kuutioiksi.

600 g
Kirjolohifileetä
2

Mittaa vesi kattilaan. Siirrä kattila liedelle ja kuumenna vesi kiehuvaksi. Murenna kalaliemikuutiot veteen. Lisää kasvissuikaleet, sulatejuusto ja valkopippurit. Kun keitto alkaa uudelleen kiehua, säädä liesi keskilämmölle. Keitä keittoa 10 minuuttia. Leikkaa sillä aikaa tilli pieneksi silpuksi.

1 l
Vettä
2 kpl
Kalaliemikuutiota (gluteenitonta)
2 kpl
(à 250 g) kasvissuikaleita (pakaste)
1 kpl
(200 g) sulatejuustoa
1 tl
Valkopippureita
1 kpl
Ruukku tilliä
3

Lisää kalat ja tilli keittoon. Kypsennä 5 minuuttia.

600 g
Kirjolohifileetä
1 kpl
Ruukku tilliä
4

Nosta kattila pois liedeltä ja sammuta liesi.

Resepti
Suvi Rüster
Kuvat
Panu Pälviä
Julkaistu: 18.4.2018
Muokattu: 23.9.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g13 g
Proteiinia1 g4 g
Rasvaa1 g5 g
Kuituja1 g3 g
Energiaa kj129 516
Energiaa kcal31 124

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 600 g Kirjolohifileetä

  • 1 l Vettä

  • 1 tl Valkopippureita

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g13 g
Proteiinia1 g4 g
Rasvaa1 g5 g
Kuituja1 g3 g
Energiaa kj129 516
Energiaa kcal31 124

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 600 g Kirjolohifileetä

  • 1 l Vettä

  • 1 tl Valkopippureita

Resepti
Suvi Rüster

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.