Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Käytämme kaikissa pesuissa ympäristöystävällisiä pesuaineita

Teksti:
HOK-Elanto
Julkaistu: 3.10.2018
|
Muokattu: 13.4.2021
Käytämme kaikissa pesuissa ympäristöystävällisiä pesuaineita

ABC autopesuohjelmat

Laadukkaat pesuohjelmamme tarjoavat sopivan vaihtoehdon kahden vahan premium-pesusta nopeaan peruspesuun. Kaikki pesumme on suunniteltu vuodenaikaan parhaiten sopivaksi. Pesuohjelmat ja nykyaikainen pesukalusto tarjoavat parhaan mahdollisen lopputuloksen autollesi. ABC Autopesut maksetaan maksuautomaattiin tai ABC-mobiililla. Kaikki pesuhallimme ovat auki vuorokauden ympäri. Kovien pakkasten paukkuessa on mahdollista, että joudumme sulkemaan pesut. Seuraathan meitä Facebookissa, jossa tiedotamme käyttökatkomme.

Säännöllinen auton pesu ja auton vahaus kannattaa

Tiesithän, että säännöllinen auton pesu ja auton vahaus suojaa auton maalipintaa kaikilta ulkoisilta rasituksilta, kuten korroosiolta, auringon UV-säteilyltä, lämmönvaihteluilta, sadevedeltä ja ilmansaasteilta. Autoa on hyvä pestä säännöllisesti ja melko tiheästi, esimerkiksi kahden viikon välein, jotta maalipinta pysyy kunnossa. Vahaus on suositeltavaa sisällyttää säännöllisesti pesuun.

Osta useampi pesu kerralla ja säästä

ABC-mobiilissa voit nyt ostaa kolme tai viisi saman pesuohjelman autopesua kerralla. Ne voi käyttää saman Osuuskaupan alueen ABC Carwash -autopesupaikoissa, joissa sama pesuohjelma on tarjolla. ABC-mobiilin Autopesut-osion "Osta pesu" -valikosta voit valita ostettavien autopesujen määrän. "Käytä pesu" -valikon puolelta löydät ostamasi autopesut, joita et ole vielä käyttänyt.

ABC-kuukausipesu

Pese autosi kiinteään kuukausihintaan max. 8 krt. Kuukausipesutilaus on ajoneuvokohtainen ja tunnistautuminen tapahtuu rekisterinumeron perusteella. Kuukausipesu on voimassa 30 pv ja veloitetaan automaattisesti, kunnes tilaus peruutetaan. Osto tapahtuu ABC-mobiilin kautta.