Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ketä muumihahmoa muistutat? Testaa ja voita oman hahmosi kokoelma!

Teksti:
Moomin Arabia
Kuvat:
Moomin Arabia
Julkaistu: 18.3.2024
|
Muokattu: 26.3.2024
Kaupallinen yhteistyö / Moomin Arabia. Tunnistetaanko sinut esiliinasta Muumimamman tapaan vai uusista sävelmistä Nuuskamuikkusen lailla? Oletko hyväntahtoinen seikkailija, suuri ajattelija vai ehkä parantumaton romantikko? Testaa, kuka Muumilaakson hahmo olet ja voita ainutlaatuinen klassikkoastiasto ja kylpypyyhe tuloksesi perusteella.

Uudet luonteikkaat Muumiklassikot: Nipsu ja Piisamirotta

Moomin Arabian uusissa klassikkoastioissa nähdään Nipsu ja Piisamirotta, jotka ovat luonteeltaan kuin toistensa vastakohdat: toinen haaveilee rikkauksista, toisesta lähes kaikki on turhaa. Kauan toivottu Piisamirotta saa vihdoin omat klassikko-astiansa, ja uudistuneissa Nipsu-astioissa nähdään uusi tarina. Uudistuneet Nipsu-astiat ovat kokoelman kolmannet.

Molemmista hahmoista on saatavilla 0,3L klassikkohahmomuki, kulho sekä lautanen, jotka ovat muotoilija ja oman elämänsä muumifilosofi Tove Slotten viimeiset klassikkosarjan kuvitukset.

Voita ainutlaatuinen ateriasetti ja kylpypyyhe

Helposti innostuva Nipsu haaveilee maineesta ja mammonasta, kun taas Piisamirotta on vakavamielinen filosofi – mutta tiedätkö kuka Muumilaakson asukkaista muistuttaa juuri sinun luonnettasi? Löydä oma hahmosi hauskalla testillä ja jätä lopuksi yhteystietosi arvontaa varten.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvomme yhteensä kolme kappaletta Muumi-paketteja, jotka sisältävät 0,3L hahmomukin, kulhon, lautasen ja hahmon mukaisen kylpypyyhkeen (arvo 105,65 euroa). Arvonnassa klassikko-kokoelman hahmoina mukana Muumimamma, Muumipappa, Muumipeikko, Niiskuneiti ja Nuuskamuikkunen. Osallistua voit 18.3.–7.4.2024.

Jos et näe yllä peliruutua tai Aloita testi -painiketta, kokeile päivittää sivu. Jos testi ei senkään jälkeen näy, voit avata sen uudessa ikkunassa tästä. Pahoittelemme teknistä haittaa.

Lue Yhteishyvän kilpailujen säännöt täältä.