Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tarinoita ja tekoja paremman elämän puolesta

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 19.3.2020
|
Muokattu: 8.5.2024
Yhdessä teemme Suomesta parempaa paikkaa elää. Se tarkoittaa vastuullisia tekoja ilmastonmuutosta vastaan, ihmisoikeuksien parantamiseksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi. Tälle sivulle kokoamme tarinoita ja tekoja, joita S-ryhmä yhdessä sinun ja muiden asiakasomistajien on tekemässä ja mahdollistamassa.

Teema: Suomi tarvitsee uusia osaajia

Francisco, Lucie ja Peter päätyivät eri syistä Suomeen töihin. Ilman heitä ja muita ulkomailta muuttaneita työtenkijöitä Suomi ei pärjäisi. Lue, millaista on tulla töihin vieraaseen maahan, ja miten ulkomaiset osaajat muuttavat suomalaista työelämää.

Teema: Asiakaspalvelijat ansaitsevat työrauhan – häirintää ei tarvitse sietää

Myyjät ja tarjoilijat joutuvat kohtaamaan asiakkaiden epäasiallista käytöstä ja jopa seksuaalista häirintää. Yhteishyvä haastatteli S-ryhmän työntekijöitä, jotka ovat kohdanneet työssään häirintää. Lue, miltä häirintä tuntuu ja miten siihen voi puuttua.

Teema: Korona vaikutti rajusti nuorten elämään

Korona on kurittanut nuorten elämää kovalla kädellä. Nyt eletään aran toiveikkuuden aikaa. Aikuisilla on tärkeä tehtävä olla nuorten tukena.

Lue lisää teoista hyvinvoinnin ja vastuullisuuden eteen

Lisää aiheesta