Vegaaninen Biscoff-juustokakku
Leikkaa ruodoton lohifilee kuutioiksi. Halkaise kurkku pitkittäin ja leikkaa reilun sentin viipaleiksi. Pujota kurkkuviipaleet ja lohikuutiot vedessä liotettuihin grillitikkuihin. Sivele vartaat öljy-sinappi-mausteliemellä. Anna maustua jonkin aikaa. Grillaa kohtalaisella lämmöllä noin 5 minuuttia puoleltaan.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
253
1058
19,3 g
3,0 g
1,4 g
1,4 g
0,1 g
18,9 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa,
0,5 tl Sitruunapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli