![Bebepiirakka](http://images.ctfassets.net/0yf82hjfqumz/5o9pJuBN6Zw6rLZPjDNisT/7a32a205d8aed6d380dfd137252ffbf1/YH0125_bebepiirakka_verkko_paakuva_2400x1350.jpg?fit=fill&h=900&q=75&w=1600)
Bebepiirakka
Voitele noin 2 litran vetoinen uunivuoka tai neljä annosvuokaa margariinilla. Mittaa maito, riisi ja suola vuokaan.
Kypsennä puuroa 175-asteisen uunin keskitasolla 1 ½ tuntia. Pienille vuoille riittää 1 tunnin kypsennysaika. Sekoita puuroa pari kertaa kypsennyksen aikana.
Tarjoa riisipuuro maidon, kanelin ja sokerin tai marjakeiton kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
319
1335
8,3 g
4,5 g
47,3 g
15,3 g
1,0 g
12,0 g
1,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli