Voitele noin 2 litran vetoinen uunivuoka tai neljä annosvuokaa margariinilla. Mittaa maito, riisi ja suola vuokaan.
Kypsennä puuroa 175-asteisen uunin keskitasolla 1 ½ tuntia. Pienille vuoille riittää 1 tunnin kypsennysaika. Sekoita puuroa pari kertaa kypsennyksen aikana.
Tarjoa riisipuuro maidon, kanelin ja sokerin tai marjakeiton kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
319
1335
8,3 g
4,5 g
47,3 g
15,3 g
1,0 g
12,0 g
1,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli