Huuhtele paprikat. Halkaise kantoineen pitkittäin niin, että syntyy kaksi syvää venettä. Poista siemenet, mutta jätä kannat paikoilleen. Asettele paprikat pellille leivinpaperin päälle tai isoon vuokaan ja tue toisiaan vasten.
Riko munat kaatonokalliseen kannuun tai kulhoon. Vatkaa joukkoon jogurtti, ruohosipuli, mustapippuri ja suola. Kaada munakasseos paprikoihin.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia, kunnes munakkaat ovat hieman hyytyneet. Murustele pinnalle salaattijuusto ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
275
1150
16,0 g
7,3 g
10,3 g
10,3 g
3,0 g
19,8 g
2,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli