Persimon-caesarsalaatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Persimon-caesarsalaatti

Persimon-caesarsalaatti
Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Uunin lämpötila
200°C
Piristä tuttu caesarsalaatti makealla persimonilla. Valmista krutonkien sijaan rapeat leipäkupit, joista salaatit tarjoillaan. Nauti alkupalana ja pikkujoulunaposteltavana.
Jaa Somessa

Ainekset

6
viipaletta paahtoleipää
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
3 kpl
persimonia
180 g
(1 ps) salaattisekoitusta
3 rkl
caesarkastiketta
50 g
emmentaljuustoa
3 rkl
siemensekoitusta
1/3
ruukkua basilikaa

Näin teet

1

Säädä uuni 200 asteeseen. Leikkaa kuoret leipäviipaleista. Painele viipaleet muffinivuoan koloihin niin, että yhdessä kolossa on yksi viipale. Voit käyttää muffinivuoan sijaan myös uuninkestäviä kahvikuppeja.

6
viipaletta paahtoleipää
2

Kuori valkosipulit ja puserra ne öljyn sekaan. Sivele leivät valkosipuliöljyllä. Paista leipiä uunissa 6 minuuttia. Katkaise lämpö ja jätä leivät kuivumaan uuniin.

2
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
3

Paloittele persimonit. Sekoita hedelmäpalat, salaatti ja caesarkastike.

3 kpl
persimonia
3 rkl
caesarkastiketta
180 g
(1 ps) salaattisekoitusta
4

Jaa salaatti leipäkuppeihin. Ripottele päälle juustoraastetta, siemeniä ja basilikanlehtiä.

3 rkl
siemensekoitusta
1/3
ruukkua basilikaa
50 g
emmentaljuustoa
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 25.10.2019
Muokattu: 29.10.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g9 g
Proteiinia3 g16 g
Rasvaa8 g50 g
Kuituja0 g2 g
Energiaa kj387 2319
Energiaa kcal92 554

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • viipaletta paahtoleipää

  • 3 kpl persimonia

  • 3 rkl siemensekoitusta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g9 g
Proteiinia3 g16 g
Rasvaa8 g50 g
Kuituja0 g2 g
Energiaa kj387 2319
Energiaa kcal92 554

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • viipaletta paahtoleipää

  • 3 kpl persimonia

  • 3 rkl siemensekoitusta

Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.