Tämän kakun tekemisessä maltti on valttia, mutta lopputulos palkitsee ja yllättää hauskalla ulkomuodollaan. Kakun kaataminen kyljelleen onnistuu helposti, kun kahdeksi puoliympyräksi leikattu pohja täytetään tarpeeksi jämäkällä täytteellä.
Näillä vinkeillä onnistut cake top forward –kakun leipomisessa
Valmista kakkupohja ohjeen mukaan ja anna pohjan jäähtyä kunnolla.
Puolita pohja kahdeksi puoliympyräksi terävällä, sahalaitaisella veitsellä.
Täytä kakku tarpeeksi jämäkällä täytteellä, kuten tuorejuusto-valkosuklaamoussella. Suklaa auttaa täytettä jämäköitymään kylmässä.
Kääri täyttämisen jälkeen kakku tiukasti kelmuun.
Malta mielesi täyttämisen jälkeen. Kakun täytteen pitää antaa jämäköityä jääkaapissa rauhassa. Kylmä kakku on helpompi kaataa kyljelleen.
Korjaa mahdolliset kauneusvirheet peittämällä kakku reippaalla kuorrutekerroksella.
Koristele villisti! Kyljellään olevan kakun koristeiksi sopivat niin minidonitsit, strösselit kuin erilaiset karkitkin.