Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasvisquesadillat uunissa

timer-icon30 min  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
16 Palaa
Herkuttele perjantaina tai viikonloppuna raikkailla kasviksilla ja maukkaalla nyhtökauralla täytetyillä quesadilloilla! Maukkaat kasvisquesadillat teet helposti uunissa.

Ainekset

1 kpl
sipuli
1 kpl
paprika
1 kpl
avokado
1
ruukku korianteria
320 g
(1 pkt) tortillapohjia (8 kpl)
300 g
(1 prk) salsakastiketta
175 g
(1 ps) juustoraastetta
240 g
(1 pkt) nyhtökaura tomaattia

Halutessasi

150 g
(1 prk) ranskankermaa 18 %

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Huuhtele paprika. Halkaise, poista siemenet ja kuutioi. Halkaise avokado ja poista kivi. Irrota hedelmäliha lusikalla ja kuutioi se. Hienonna korianteri.

1 kpl
sipuli
1 kpl
paprika
1 kpl
avokado
1
ruukku korianteria
2

Aseta tortillat työpöydälle. Sivele ne salsakastikkeella ja ripottele juustoraaste päälle. Täytä neljä tortillaa kasviksilla ja nyhtökauralla. Halutessasi ripottele pinnalle ranskankermanokareita. Aseta loput pohjat kansiksi salsa- ja juustopinta alaspäin.

320 g
(1 pkt) tortillapohjia (8 kpl)
300 g
(1 prk) salsakastiketta
175 g
(1 ps) juustoraastetta
240 g
(1 pkt) nyhtökaura tomaattia
3

Laita quesadillat leivinpaperille pellille ja paista 225-asteisessa uunissa, tarvittaessa kahdessa erässä, 6−8 minuuttia. Leikkaa valmiit quesadillat neljään osaan ja tarjoa heti.

Miltä maistui?(5 arviota)
Resepti:
Anni, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 21.1.2021
|
Muokattu: 19.11.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

165

692

8,3 g

3,4 g

12,0 g

1,6 g

1,7 g

9,6 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

ruukku korianteria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli