Kuori ja hienonna sipuli. Huuhtele paprika. Halkaise, poista siemenet ja kuutioi. Halkaise avokado ja poista kivi. Irrota hedelmäliha lusikalla ja kuutioi se. Hienonna korianteri.
Aseta tortillat työpöydälle. Sivele ne salsakastikkeella ja ripottele juustoraaste päälle. Täytä neljä tortillaa kasviksilla ja nyhtökauralla. Halutessasi ripottele pinnalle ranskankermanokareita. Aseta loput pohjat kansiksi salsa- ja juustopinta alaspäin.
Laita quesadillat leivinpaperille pellille ja paista 225-asteisessa uunissa, tarvittaessa kahdessa erässä, 6−8 minuuttia. Leikkaa valmiit quesadillat neljään osaan ja tarjoa heti.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
165
692
8,3 g
3,4 g
12,0 g
1,6 g
1,7 g
9,6 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukku korianteria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli