Leivo kevään ensimmäinen raparperipiirakka perinteiseen tyyliin. Mehevän pohjan, makeankirpeän raparperisoseen ja aavistuksen rapean murukuorrutteen liitto hurmaa kerta toisensa jälkeen.
Raparperipiirakka
Leivo kevään ensimmäinen raparperipiirakka perinteiseen tyyliin. Mehevän pohjan, makeankirpeän raparperisoseen ja aavistuksen rapean murukuorrutteen liitto hurmaa kerta toisensa jälkeen.
Tee juustokakku vaihteeksi piirakkavuokaan ja viimeistele pinta marinoiduilla raparperinpaloilla. Hempeän värinen piirakka maistuu yhtä ihanalta kuin näyttääkin.
Tätä piirakkaa on pakko saada toinenkin pala! Makea valkosuklaa saa uunissa paahtuessaan aavistuksen kinuskisen maun, joka on täydellinen pari raparperin hapokkuudelle.
Makean ja kirpeän liitto toimii tässäkin raparperipiirakassa. Kinuskinen toscakuorrute säestää raparperitäytettä täydellisesti!
Raparperipiirakka onnistuu tietenkin myös gluteenittomana. Eikä leipomisessakaan mene kuin hetki, sillä ainekset vain sekoitetaan keskenään ja paistetaan meheväksi piirakaksi. Kardemumma ja kookos viimeistelevät maun.