Tee pesto. Huuhtele rucola ja säästä puolet koristeluun. Kuori valkosipuli. Soseuta peston ainekset sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
Raasta juustovalmiste. Yhdistä raaste kulhossa kasvirasvasekoitteen kanssa. Mausta pippurilla.
Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.
Levitä rieskat leivinpaperille pellille. Levitä pesto ja juustovalmisteseos rieskoille. Ripottele härkäpapusuikaleet ja kesäkurpitsaraaste päälle.
Paista pizzoja 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Lisää loppu rucola valmiiden pizzojen päälle.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
491
2056
31,1 g
5,6 g
33,3 g
2,5 g
3,3 g
18,4 g
1,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli