Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vinkit rippijuhlien järjestämiseen

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Päivi Ristell
Julkaistu: 30.11.2018
|
Muokattu: 27.2.2024
Kaipaatko ideoita rippijuhlien tai Prometheus-juhlien tarjoiluihin? Rippijuhlien suunnittelussa kannattaa erityisesti ottaa huomioon nuoren omat toiveet ja suosikkiruoat ja lempparileivonnaiset, sekä laskea tarjottavien määrä etukäteen vierasmäärän mukaan.

Rippijuhlien lempikakut

Paras tapa valita kakku rippi- tai Prometheus-juhliin on kysyä päivänsankarilta, minkälainen kakku hänelle maistuisi. Usein rippijuhlia juhlitaan kesällä, joten kakuiksi sopivat erityisen hyvin marjoilla maustetut ja koristellut täytekakut ja juustokakut. Kakussa saa näkyä sankarin persoona: tykkäisikö nuori, että kakussa maistuu trendikäs suolakinuski, lempisuklaapatukka tai suloiset macarons-keksit? Herkullisen juhlakakun voi leipoa myös vegaanisena.

Rippijuhlien makeat tarjottavat kakkujen sijaan

Jos aika on kortilla tai kakku ei maistu, on onneksi myös muita erinomaisia vaihtoehtoja rippijuhlien kahvipöytään. Kokeile vaikka laittaa pystyyn jäätelöbaari tai uudenlainen kahvibuffa, jossa on tarjolla trendikkäitä kahvijuomia ja pikkuleivonnaisia.

Suolaiset herkut rippijuhlien buffet-pöytään

Voileipäkakku sopii juhlaan kuin juhlaan - kysy konfirmoitavalta täytetoiveet ja tee voileipäkakku perinteisen muotoisena, rullaa se kääretortuksi tai tee vaikka salaattivoileipäkakku! Toinen kahvipöydän klassikko on suolainen piirakka. Täytteitä ja pohjavaihtoehtoja vaihtelemalla saat kasattua suolaisen pöydän, joka sopii kaikkien vieraiden ruokavalioihin. Kokeile jotain uutta: pizzapiirakkaa, kauniisti koristeltua focacciaa tai helppoja salamikierteitä.

Katso kaikki vinkit onnistuneiden juhlien järjestämiseen