Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo jäätelöbaari on juhlien vetonaula

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 21.4.2022
|
Muokattu: 21.4.2022
Hurmaa juhlissa helpolla jäätelöbaarilla! Laita tarjolle useampaa eri jäätelövaihtoehtoa ja valikoima erilaisia koristeita ja päällisiä, ja yllätät iloisesti niin lapset kuin aikuisetkin.

Ideoita jäätelöbaarin kokoamiseen

  • 3-5 erilaista jäätelömakua
  • Valmista tai itse tehtyä kinuski- ja suklaakastiketta
  • Valikoima erilaisia suklaita, konvehteja ja karkkeja, kuten hedelmäkarkkeja, salmiakkia ja toffeita
  • Strösseleitä ja nonparelleja
  • Pähkinöitä ja suolapähkinöitä
  • Marjoja ja pilkottuja hedelmiä satokauden mukaan
  • Keksejä kokonaisena ja murskattuna

Kiepsauta keksin väliin

Tarjoa jäätelöbaarissa isoja keksejä, joiden väliin vieraat voivat lusikoida lempijäätelöään. Jäätelösandwichit ovat hauska herkku, jotka eivät kaipaa kaverikseen edes lautasta.

Tee tarjoiluastia itse

Jäätelökulhon voi kaivertaa myös hedelmästä! Vadelmaisen pitaijabowlin ohjeessa helppo jäätelö tarjotaan pitaijan kuoresta, mutta erinomaisia jäätelöastioita ovat myös koverretut ananakset tai melonit. Tarjoa kuoresta irrotettu hedelmäliha osana jäätelöbaaria. Laita jätskituuttien ystäville tarjolle perinteiset vohvelit. Vohveleita saa ostettua kaupasta valmiina, mutta ne on helppo tehdä myös itse.

Tarjoa tikussa

Kokeile tehdä jäätelöpuikkoja isolle porukalle leipävuoan avulla! Marjainen jogurttijäätelö sopii jäätelöbaarin tarjottavaksi kuin nenä päähän ja tikut helpottavat jäätelön tarjoamista.

Jäätelökakkujen juhlaa

Valmiiden jäätelöiden lisäksi voit yllättää vieraat myös jäätelökakulla. Saat niihin helposti makua lempikarkeillasi, joten makuvaihtoehtoja on lähes rajattomasti! Kokeile jäätelöbaarin osana vaikka mansikka-Daimia tai Snickers-kakkua.

Yllätä vieraat ja tee jäätelöt itse

Tiesitkö, että jäätelön tekeminen onnistuu kotona myös ilman jäätelökonetta? Jos kaupasta ei löydy juhliin juuri oikean makuista jäätelöä, kannattaa ehdottomasti kokeilla jäätelön tekemistä itse. Kevään ja kesän jäätelöjuhliin sopivat sitrukset ja mansikat, syksymmällä mustikkapiirakan ja kahvin maut. Tarjoa vaikka kaikkia! Mikäs sen makoisampaa.

Katso kaikki vinkit onnistuneiden juhlien järjestämiseen