Vegaaninen Biscoff-juustokakku
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
Purista limen mehu kulhoon. Sekoita joukkoon muut kastikkeen ainekset. Valuta nuudelit lävikössä ja yhdistä kastikkeeseen.
Pese, kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi tikuiksi. Paista kaurajauhis rapeaksi öljyssä paistinpannulla 3 minuuttia. Lisää porkkanat ja jatka paistamista 1–2 minuuttia, kunnes ne hieman pehmenevät.
Huuhtele kurkku ja tomaatit. Kuutioi kurkku ja puolita tomaatit. Sekoita kasvikset, jauhis ja porkkanat nuudeleihin.
Sekoita seesami-chilimajoneesin ainekset kulhossa. Ripottele salaatin pinnalle suolapähkinöitä ja halutessasi seesaminsiemeniä. Valuta majoneesi raidoiksi salaatin pinnalle tai tarjoa se erikseen.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
695
2911
38,5 g
4,5 g
59,0 g
13,3 g
11,8 g
22,5 g
3,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(2 rkl seesaminsiemeniä).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli