Visualist Kia Soro: Julens prydnadstrender - Yhteishyvä

Visualist Kia Soro: Julens prydnadstrender

Kia Soro ja Sannu Leppävuori

Visualistpraktikant Sanni Leppävuori (t.v.) hjälpte Kia Soro att pynta julfönstret.

Julen kom till Sokos Wiklund i Åbo när visualist Kia Soro klädde varuhusets julgranar och förvandlade skyltfönstret till en sagovärld.

some.share_label
contributors.writer
Iiris von Knorring
contributors.photo
SOK

"I år pryds vårt traditionella julfönster av Önskningarnas träd. Fåglarna på sagoträdets grenar levererar barnens brev till Julgubben i Korvatunturi. Fönstrets fantasivärld skapades med konstgjord snö, ledlampor och en nattblå fond.

Inne i varuhuset ville jag skapa varm stämning: Varje avdelning har en gran klädd i vitt, blått och silver Finlands 100-årsjubileum till ära. Fastän jag har jobbat länge och intensivt med varhusets jul vill och orkar jag pynta i mitt eget hem. Jag kommer att skapa fridfull och varm julstämning med granris, lyktor, fällar och filtar."

Julens prydnadstrender

1. Festliga metallnyanser. Placera ljus eller ledlampor på en stor guldskimrande bricka. Ljusstakar och julgransprydnader i kristall ger angenäm feststämning. Plädar och kuddar i fuskpäls rimmar med helheten.

2. Affärernas hyllor dignar av Finland 100-prydnader. Varför inte klä granen med blåvita kulor och band med Finlandsflaggor. Silverskimmer ger en känsla av lyx. Byt ut tomtegardinerna mot gardiner i vitt och blått.

3. Traditionerna till heders. Det är viktigt att värna om sina egna traditioner och sin egen stil. Julstämningen är på topp när alla trivs.

publication_info.published_label: 4.12.2017
publication_info.modified_label: 11.12.2018
some.share_label