Huuhtele paprika, poista kanta ja siemenet. Leikkaa paprika suikaleiksi. Halkaise avokado ja poista kivi. Irrota hedelmäliha lusikalla ja soseuta haarukalla. Leikkaa maissintähkistä jyvät irti terävällä veitsellä. Halutessasi voit ensin kuumentaa maisseja grillissä, kunnes ne saavat pintaan hieman väriä.
Aseta tortillat työpöydälle. Leikkaa tortilloihin viilto letun keskeltä reunaan. Täytä tortillojen neljä sektoria. Levitä viillon vieressä olevaan sektoriin reilu ruokalusikallinen tacokastiketta ja muutama suikale paprikaa, toiseen maissia, kolmanteen juustoraastetta ja neljänteen avokadoa sekä korianteria tai rucolaa. Älä täytä liikaa, äläkä liian lähelle letun reunoja, jotta täytteet pysyvät paahdettaessa tortillan sisällä.
Taittele tortillat. Taita ensin tacokastikkeella päällystetty sektori ylös toisen täytteen päälle. Käännä täytetty osa seuraavan sektorin päälle ja edelleen viimeisen sektorin päälle, jolloin muodostuu tiivis kolmionmuotoinen paketti. Sivele tortillat molemmin puolin kevyesti öljyllä.
Paahda tortillat grillissä epäsuoralla lämmöllä molemmin puolin, kunnes juusto sulaa ja pintaan tulee paistopilkkuja. Voit paahtaa tortillat myös pannulla, voileipägrillissä tai vohveliraudalla. Nauti wrapit heti sellaisenaan tai puoliksi leikattuna.
Vinkki: Saat wrapeistä vegaanisia, kun vaihdat juustoraasteen kasvirasvaraasteeseen.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
314
1313
13,4 g
4,1 g
35,4 g
4,0 g
4,5 g
10,5 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli