Tämä konstailematon mustikkapiirakka on klassikkoresepti, jota noudattamalla on leivottu monta kertaa. Helppo ohje, simppelit raaka-aineet ja runsaasti mustikoita – siinä sen suosion salaisuus.
Helppo mustikkapiirakka
Tämä konstailematon mustikkapiirakka on klassikkoresepti, jota noudattamalla on leivottu monta kertaa. Helppo ohje, simppelit raaka-aineet ja runsaasti mustikoita – siinä sen suosion salaisuus.
Mamman marjapiirakka kuuluu Suomen kesään siinä missä jäätelö ja uudet perunatkin. Tämä helppo piiras saa täytteekseen kermaviiliä ja marjasekoitusta.
Rentoon kesäleivontaan sopii piiras, jonka ainekset vain sekoitetaan keskenään. Täytteenä maistuu tuorejuusto ja mustikat, pohjaan makua tuo ripaus kardemummaa.
Pellillinen marjapiirakkaa on suosikki silloin, kun pöydän ääreen kerääntyy isompi porukka. Täyte on mehevä, sillä siihen tulee niin vaniljarahkaa kuin kermaviiliäkin sekä tietysti reilusti marjoja.
Piirakkamuotoinen marjajuustokakku tuo vaihtelua kesäleivontaan. Juustokakkupiirakka on ihastuttanut leipojia jo vuosien ajan.
Mustikkainen rahkapiirakka viimeistellään ihanalla muruseoksella. Pellillisestä piirakkaa riittää isollekin joukolle.
Kermaviilin tai rahkan sijaan marjapiirakan voi mehevöittää jogurtilla. Tämänkin piirakan marjatäytteitä voi vaihdella mielen mukaan.
Tämä marjapiirakka on erityisesti kiireisen leipojan suosikki ja onnistuu vain muutamasta raaka-aineesta.
Vadelmapiirakka ihastuttaa maullaan ja raikkaudellaan. Helppo pohja sekoitetaan ilman vatkaamista ja täytteessä maistuu vaniljainen ranskankerma.
Puolukka tuo kirpeää vaihtelua marjapiirakoihin. Tuoreen puolukan satoa odotellessa piirakan voi leipoa myös pakastepuolukoista.