Mamman marjapiiras | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Mamman marjapiiras

Mamman marjapiiras

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Koko perheen suosikkipiiras saa kermaviili-mustikkatäytteen.

Ainekset

pohja

100 g
Margariinia
1/2 dl
Sokeria
1 kpl
Kananmuna
1 dl
Grahamjauhoja
1 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta

täyte

3 dl
Mustikoita
1 kpl
Kermaviiliä
1 kpl
Kananmuna
1/2 dl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vaahdota margariini ja sokeri, vatkaa joukkoon muna. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita seos vaahtoon.

100 g
Margariinia
1/2 dl
Sokeria
1 kpl
Kananmuna
1 dl
Grahamjauhoja
1 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
2

Painele taikina jauhotetuin käsin torttuvuoan pohjalle ja reunoille. Levitä marjat torttupohjalle. Sekoita kermaviili, muna, sokeri ja vaniljasokeri. Kaada seos marjojen päälle.

3 dl
Mustikoita
1 kpl
Kermaviiliä
1 kpl
Kananmuna
1/2 dl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria
3

Kypsennä 200-asteisen uunin alimmalla tasolla noin puoli tuntia. Jos piiras on pohjasta raaka, pane se vielä viideksi minuutiksi uunin pohjalle jälkilämpöön.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 3.9.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.