Marjainen juustokakkupiirakka - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Marjainen juustokakkupiirakka

Marjainen juustokakku
Paloja
16
Valmistusaika
Useita tunteja
Uunin lämpötila
200°C
Marjainen juustokakku maistuu kahvin kera tai vaikkapa retkieväänä. Ohje on gluteeniton, jos käytät gluteenittomia digestive-keksejä.
Jaa Somessa

Ainekset

POHJA

300 g
Digestive-keksiä
150 g
Margariinia

TÄYTE 1

600 g
Maustamatonta tuorejuustoa
4 kpl
Kananmunaa
2 dl
Sokeria
300 g
Pakastemarjoja
2 rkl
Perunajauhoja

TÄYTE 2

300 g
(2 prk) ranskankermaa
1 1/2 dl
Sokeria
2 tl
Vaniljasokeria

Näin teet

1

Murenna keksit hienoksi muruksi ja sulata margariini. Sekoita murut rasvaan. Vuoraa leivinpaperilla uunivuoka tai -pelti (n. 22 x 32 cm). Painele keksimuruseos pohjalle. Esipaista pohjaa 200 asteisessa uunissa 10 minuuttia. Laske lämpötila 175-asteeseen.

300 g
Digestive-keksiä
150 g
Margariinia
2

Vatkaa kulhossa tuorejuusto, munat ja sokeri. Levitä seos esipaistetun keksipohjan päälle. Sekoita pakastemarjat ja perunajauhot ja ripottele piirakan päälle. Paista piirakkaa uunin keskitasolla 40 minuuttia.

600 g
Maustamatonta tuorejuustoa
4 kpl
Kananmunaa
2 dl
Sokeria
300 g
Pakastemarjoja
2 rkl
Perunajauhoja
3

Ota piirakka uunista ja anna jäähtyä 5 minuuttia. Sekoita toisen täytteen ainekset. Levitä seos piirakan päälle. Paista vielä noin 15-20 minuuttia, kunnes pinta jähmettyy. Anna piirakan jäähtyä hyvin ennen leikkaamista.

300 g
(2 prk) ranskankermaa
1 1/2 dl
Sokeria
2 tl
Vaniljasokeria
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 7.12.2018
Muokattu: 28.6.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja34 g537 g
Proteiinia6 g94 g
Rasvaa21 g342 g
Kuituja1 g10 g
Energiaa kj1480 23676
Energiaa kcal354 5656

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja34 g537 g
Proteiinia6 g94 g
Rasvaa21 g342 g
Kuituja1 g10 g
Energiaa kj1480 23676
Energiaa kcal354 5656
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.