Vadelma valloittaa leivonnaisissa ja jälkiruoissa – katso vadelmareseptit
Vadelma sopii monenlaisiin leivonnaisiin: kakkuihin, kääretorttuihin ja suklaan pariksi. Siitä valmistuvat hillot, mehut ja kiisselit. Voit käyttää resepteissä tuoreita vadelmia tai hyödyntää pakastemarjoja. Katso kaikki vadelmareseptit ja -vinkit!
Suosituimmat
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä











