Vadelma valloittaa leivonnaisissa ja jälkiruoissa – katso vadelmareseptit
Vadelma sopii monenlaisiin leivonnaisiin: kakkuihin, kääretorttuihin ja suklaan pariksi. Siitä valmistuvat hillot, mehut ja kiisselit. Voit käyttää resepteissä tuoreita vadelmia tai hyödyntää pakastemarjoja. Katso kaikki vadelmareseptit ja -vinkit!
Suosituimmat
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Testasimme merinovillapipot! Löytyi uusi, kaunis luottolakki
- 3.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Oletkos nähnyt näin upeaa taatelikakkua? Leivo joulupöydän kruunuksi!
- 6.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen











