Marja-jogurttipiirakka | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Marja-jogurttipiirakka

Marja-jogurttipiirakka

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
15 Annosta
Fork and knife
15 Annosta
Leivo ihana marja-jogurttipiirakka helposti pakastemarjoista. Vaniljajogurtti tuo pehmeyttä marjapiirakan täytteeseen.

Ainekset

200 g
Margariinia
1 1/2 dl
Sokeria
2 kpl
Kananmunaa
2 dl
Kaurahiutaleita
4 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta

täyte

200 g
Pakastemustaherukoita
200 g
Pakastepuolukoita
2 rkl
Perunajauhoja
4 dl
Vaniljajogurttia
2 kpl
Kananmunaa
1 dl
Sokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vaahdota margariini ja sokeri. Vatkaa joukkoon munat yksitellen. Sekoita joukkoon kaurahiutaleet ja keskenään sekoitetut jauhot ja leivinjauhe. Painele taikina jauhotetuilla käsillä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille (n. 30 x 40 cm).

200 g
Margariinia
1 1/2 dl
Sokeria
2 kpl
Kananmunaa
2 dl
Kaurahiutaleita
4 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
2

Sekoita marjat ja perunajauhot ja levitä taikinapohjalle. Sekoita jogurtti, munat ja sokeri, kaada marjojen päälle. Paista 200-asteisen uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

200 g
Pakastepuolukoita
200 g
Pakastemustaherukoita
2 rkl
Perunajauhoja
4 dl
Vaniljajogurttia
2 kpl
Kananmunaa
1 dl
Sokeria
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 19.9.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1173

280

11,3 g

3,4 g

37,1 g

20,1 g

2,3 g

5,7 g

0,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 tl Leivinjauhetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli