Helppo mustikkapiirakka | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Helppo mustikkapiirakka

Helppo mustikkapiirakka

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta
Tarjoa kuohkeaa mustikkapiirakkaa vaniljakastikkeen tai -jäätelön kanssa. Helppo resepti sopii myös leivontaan lasten kanssa.

Ainekset

4 kpl
Kananmunaa
3 dl
Sokeria
7 dl
Vehnäjauhoja
1 rkl
Vaniljasokeria
3 tl
Leivinjauhetta
200 g
Margariinia
2 dl
Maitoa
200 g
(4-5 dl) mustikoita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet. Sulata margariini.

4 kpl
Kananmunaa
3 dl
Sokeria
7 dl
Vehnäjauhoja
3 tl
Leivinjauhetta
1 rkl
Vaniljasokeria
200 g
Margariinia
2

Sekoita kuivat aineet, sula margariini ja maito vaahdon joukkoon vuorotellen. Sekoita kevyesti tasaiseksi taikinaksi.

2 dl
Maitoa
3

Vuoraa leivinpaperilla noin 25 x 35 cm:n kokoinen uunivuoka. Sekoita puolet mustikoista taikinan joukkoon ja valuta taikina tasaisesti vuoan pohjalle. Ripottele pinnalle loput mustikat.

200 g
(4-5 dl) mustikoita
4

Kypsennä piirakkaa 200 asteessa uunin alatasolla 35-40 minuuttia. Anna jäähtyä hetken aikaa ennen vuoan irrottamista.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Ninna Lindstrom
Julkaistu: 20.7.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.