Poista melonipalasta kuori ja siemenet. Kuutioi meloni ja leipäjuusto. Huuhtele ja lohko tomaatit. Huuhtele ja kuivaa salaatti, revi suupaloiksi. Asettele salaatti, melonit, tomaatit ja leipäjuusto vadille.
Purista limestä mehu. Sekoita kastikkeen ainekset.
Hienonna minttu.
Paista leikkeet pannulla öljyssä tai grillaa kypsiksi. Leikkaa suupaloiksi. Levitä lämpimät broileripalat salaatin päälle. Ripottele minttu ja auringonkukansiemenet pinnalle. Valuta kastike salaatille juuri ennen tarjoilua.
Vinkki: Kokeile salaattiin sitruunamelissaa tai basilikaa mintun vaihtoehtona.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
492
2059
29,5 g
12,8 g
12,5 g
12,5 g
2,3 g
41,0 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 kpl ruukku minttua.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli