Vegaaninen Biscoff-juustokakku
Huuhtele kukkakaali, poista lehdet ja siisti kanta. Paloittele kaali suupaloiksi ja siirrä kulhoon. Sekoita öljy, suola ja pippuri joukkoon.
Levitä kukkakaalit väljästi leivinpaperille pellille. Paista 225-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia, kunnes kaalit ovat pehmenneet. Litistä kaalit kahvikupin pohjan avulla ja ripottele juusto päälle. Paista vielä noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin paistopinnan.
Viimeistele kukkakaalit hienonnetulla ruohosipulilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
182
764
14,3 g
2,3 g
4,5 g
4,3 g
4,5 g
6,5 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruohosipulia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli