Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Löydät asiakasomistajan edut ja vinkit myös Yhteishyvästä

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 21.9.2021
|
Muokattu: 28.6.2022
Löydät asiakasomistajan etuja ja vinkkejä Yhteishyvän sivustolta. Poimi suosikkiedut itsellesi talteen ja hyödynnä parhaat edut!

Löydät asiakasomistajan Edut ja vinkit -osion nyt myös Yhteishyvästä. Aiemmin Edut ja vinkit ovat olleet nähtävillä vain S-mobiilissa, mutta nyt samat sisällöt voi nähdä myös Yhteishyvän verkkosivuilta. Uutena toiminnallisuutena Yhteishyvän mobiilinäkymästä pystyt myös lunastamaan etukuponkeja. Palvelussa on etukuponkeja, S-Etukortilla saatavia etuja, erilaisia kampanja- ja tapahtumavinkkejä sekä osuuskaupan tiedotteita.

Katso Edut ja vinkit

Saat asiakasomistajaetuja sinulle kohdennettuna, kun kirjaudut sivustolle ja liität S-käyttäjätiliisi S-Etukortin tiedot.

Näin kirjaudut ja lisäät S-käyttäjätiliisi S-Etukortin tiedot

Pääset kirjautumaan sisään nettisivujemme oikeasta ylänurkasta tai kirjaudu-painikkeesta.

Tarvitset S-käyttäjätilin kirjautumista varten. Luo uusi tili helposti sähköpostiosoitteellasi tai kirjaudu olemassa olevalle S-käyttäjätilillesi. Kirjaudu Yhteishyvään samalla sähköpostiosoitteella, joka sinulla on käytössäsi jo muissa S-ryhmän palveluissa.

Saat hetken kuluttua sähköpostiisi tai tekstiviestillä vahvistuskoodin. Syötä koodi ruutuun ja paina vahvista.

Jatkossa kirjaudut sivustolle vain syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja sen jälkeen saat taas uuden vahvistuskoodin. Saat jokaisella kirjautumiskerralla uuden koodin, jolla pääset sisään. Lisääthän kirjautumisen yhteydessä S-Etukorttisi tiedot.

Lisätietoja kirjautumisesta

Tallenna suosikkietusi

Kun törmäät sivustollamme kiinnostavaan etuun tai vinkkiin, lisää tämä suosikkeihisi painamalla sydän-ikonia kupongin yhteydessä. Tallennus onnistuu vain, jos olet kirjautunut ensin sivustolle S-käyttäjätilillä, johon on liitetty S-Etukortin tiedot.

Omat suosikkiedut myös S-mobiilissa

Suosikiksi tallentamasi edut löytyvät sekä Yhteishyvän verkkosivuilta että S-mobiilin Oma kauppa -osiosta. Pääset tarkastelemaan suosikkietuja ja -vinkkejä molempien palvelujen kautta. Etukupongin lunastus tapahtuu kuitenkin S-mobiilissa kuten tähänkin saakka. Voit siirtyä Yhteishyvästä mobiililaitteella helposti S-mobiilin Edut ja vinkit -osioon. Jos sinulla ei vielä ole S-mobiilia, käy lataamassa se ilmaiseksi sovulluskaupastasi.

Omat suosikkiedut poistuvat näkyvistä, kun kupongin voimassaoloaika on päättynyt.

Omat tiedot

Pääset tarkastelemaan omia tietojasi painamalla oikean yläkulman painiketta. Kun se näkyy vihreänä, olet kirjautuneena sisään. Samasta paikasta pääset myös tarkastelemaan S-käyttäjätilin tietoja, tilaamaan uutiskirjeen ja kirjautumaan ulos.

Ongelmia kirjautumisessa? Lue S-käyttäjätilin usein kysytyt kysymykset

Kehitämme palvelua jatkuvasti ja otamme mielellämme palautetta vastaan. Jos et löydä ongelmatilanteeseen ratkaisua näiden kysymysten pohjalta, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Valitse palautteen aiheeksi asiakasomistajuus, S-Etukortti ja Bonus.

Lue lisää aiheesta

Lisää aiheesta