Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Näin tallennat suosikkireseptisi – kirjaudu Yhteishyvän sivustolle

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK, Yhteishyvä
Julkaistu: 13.11.2020
|
Muokattu: 20.10.2023
Löysitkö herkullisen reseptin? Nyt voit poimia sen talteen nettisivuillamme ja palata siihen myöhemmin. Lue ohjeet, kuinka tallennus onnistuu.

Näin kirjaudut

Pääset kirjautumaan sisään nettisivujemme oikeasta ylänurkasta.

Tarvitset S-käyttäjätilin kirjautumista varten. Luo uusi tili helposti sähköpostiosoitteellasi tai kirjaudu olemassa olevalle S-käyttäjätilillesi. Yhteishyvään kannattaa kirjautua samalla sähköpostiosoitteella, joka sinulla on käytössäsi jo muissa S-ryhmän palveluissa.

Saat hetken kuluttua sähköpostiisi vahvistuskoodin. Syötä koodi ruutuun ja paina vahvista.

Tulevaisuudessa voit tunnistautua muihin S-ryhmän digitaalisiin palveluihin S-käyttäjätililläsi.

Kirjautuminen on helppoa – et tarvitse salasanaa!

Jatkossa kirjaudut sivustolle vain syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja sen jälkeen saat taas uuden vahvistuskoodin. Saat jokaisella kirjautumiskerralla uuden koodin, jolla pääset sisään.

Lisätietoja kirjautumisesta tämän sivun lopussa.

Tallenna suosikkireseptisi

Kun törmäät sivustollamme herkulliseen reseptiin, lisää tämä suosikkeihisi painamalla tallennusikonia reseptin yhteydessä.

Tallennus onnistuu vain, jos olet kirjautunut ensin sivustolle sähköpostiosoitteellasi.

Omat reseptikansiot elämän eri tilanteisiin

Simsalabim! Nyt sinulla on oma reseptiarkisto Yhteishyvä.fi:ssä. Pääset tarkastelemaan tallennettuja reseptejä ja luomaan uusia reseptilistoja painamalla sivuston oikean yläkulman tallennusikonia.

Omat suosikit -kansiossa voit myös poistaa reseptejä, joita et usko enää tarvitsevasi. Paina Valitse ja klikkaa reseptejä, jotka haluat poistaa.

Omat tiedot ja uloskirjautuminen

Pääset tarkastelemaan omia tietojasi painamalla oikean yläkulman painiketta. Kun se näkyy vihreänä, olet kirjautuneena sisään. Samasta paikasta pääset myös tilaamaan uutiskirjeen ja kirjautumaan ulos.

Ongelmia kirjautumisessa? Lue S-käyttäjätilin usein kysytyt kysymykset

Kehitämme palvelua jatkuvasti ja otamme mielellämme palautetta vastaan. Jos et löydä ongelmatilanteeseen ratkaisua näiden kysymysten pohjalta, ota yhteyttä asiakaspalveluuun. Valitse palautteen aiheeksi asiakasomistajuus, S-Etukortti ja Bonus.

Insiproidu uusista resepteistä

Lisää aiheesta