Huuhtele munakoiso ja leikkaa se pitkittäin 1 cm:n viipaleiksi ja edelleen 1 x 3 cm:n paloiksi. Keitä paloja suolatussa vedessä (1 tl suolaa/2 l vettä) 5 minuuttia. Jäähdytä siivilässä.
Hienonna tilli. Sekoita loput munakoisosillin ainekset keskenään, lisää tilli ja munakoisot. Anna maustua kylmässä noin tunti.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
244
1023
26,0 g
1,7 g
2,2 g
2,2 g
1,0 g
0,7 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli