Pese ja viipaloi persimonit. Leikkaa juustosta kolmionmuotoisia viipaleita. Rouhi saksanpähkinät veitsellä karkeaksi rouheeksi. Huuhtele ja kuivaa salaatti ja rucola, revi suupaloiksi. Asettele salaatit, persimonit ja juustot kranssin muotoon vadille. Ripottele pinnalle rouhitut pähkinät.
Sekoita vinegretin ainekset keskenään. Kaada vinegretti pieneen tarjoilukulhoon salaatin keskelle. Tarjoa vinegretti salaatin kanssa.
Vinkki: Goudan tilalle sopii hyvin myös sinihomejuusto.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
456
1909
35,7 g
11,5 g
17,0 g
17,0 g
3,0 g
15,3 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli