Vegaaninen Biscoff-juustokakku
Halkaise granaattiomena ja kopauta siemenet kulhoon lusikan avulla. Ole varovainen, mehu on värjäävää. Säästä valunut mehu salaatinkastikkeeseen.
Pese ja leikkaa päärynä ohuiksi siivuiksi. Halkaise avokado, ota kivi pois, lusikoi ja viipaloi hedelmäliha. Pese ja halkaise kurkku, kaavi siemenet pois ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Pese pinaatti ja laita salaattivadille. Lisää granaattiomenan siemenet, päärynät, avokado ja kurkku omiksi ryhmiksi. Hienonna ja ripottele päälle pähkinät.
Tee vinegretti-kastike. Sekoita öljyyn granaattiomenamehu, etikka, raastettu inkivääri ja hienonnettu valkosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada salaatin päälle tai tarjoa erikseen.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
335
1403
30,8 g
3,0 g
7,0 g
6,8 g
7,0 g
4,3 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Raastettua inkivääriä,
Pieni valkosipulinkynsi.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli