Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustotarjotin

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ainekset

Kolmen lajin juustot:

200 g
Laji homejuustoa, esim. sinihomejuustoa
200 g
Laji pehmeää kermajuustoa tai tuorejuustoa
200 g
Laji kovaa, kypsää juustoa, esim. mustaleimaista emmentalia
Muutama viipale pehmeää päärynää tai viinirypäleitä
Piparkakkuja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ota juustot huoneenlämpöön muutamaa tuntia ennen ruokailua ja asettele kauniisti tarjolle. Huuhdo ja viipaloi hedelmät ja leikkaa rypäleet irti toisistaan. Lisää nekin vadille. Tarjoa.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 20.2.2005
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.