Juustotarjotin | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juustotarjotin

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ainekset

kolmen lajin juustot:

200 g
Laji homejuustoa, esim. sinihomejuustoa
200 g
Laji pehmeää kermajuustoa tai tuorejuustoa
200 g
Laji kovaa, kypsää juustoa, esim. mustaleimaista emmentalia
Muutama viipale pehmeää päärynää tai viinirypäleitä
Piparkakkuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ota juustot huoneenlämpöön muutamaa tuntia ennen ruokailua ja asettele kauniisti tarjolle. Huuhdo ja viipaloi hedelmät ja leikkaa rypäleet irti toisistaan. Lisää nekin vadille. Tarjoa.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.