Emilias val - Yhteishyvä

Emilias val

Emilia Pikkarainen

Emilia Pikkarainen, simmare och Marks & Spencers samarbetspartner.

Tävlingssimmaren Emilia Pikkarainen gläds över Marks & Spencers breda sortiment.

some.share_label
contributors.writer
Tomi Ronkainen
contributors.photo
SOK

"Jag är estetiker och mode är mycket viktigt för mig. Trots min livliga läggning tycker jag inte om avvikande och spektakulära plagg. Jag till­talas av vackra kläder med "flickig" framtoning.

Jag samarbetar med Marks & Spencer i Finland inom segmentet marknadsföring, vilket innebär att jag presenterar deras vardags- och festkläder i olika sociala medier och att jag representerar företagets stil vid olika tillfällen. Jag är glad att Marks & Spencer, som jag känner till från tidigare, nu har landstigit också i Finland. Jag tilltalas av Marks & Spencers mångsidiga kollektion som omfattar något för alla smaker. M&S erbjuder en lång rad vackra plagg och klassiska brittiska kläder som helt saknas i andra konfektionsföretags sortiment. Jag väljer de moderna och aktuella plagg som tilltalar mig mest. 

Min huvudsyssla är simning. Jag strävar efter att slå nya personliga rekord vid OS i Rio nästa sommar då jag är i den bästa prestationsåldern. När jag simmar tänker jag inte på mode och kläder, men efter passet vill jag göra mig fin."

I denna spalt berättar anställda  i S-gruppen och hos S-gruppens  bonussamarbetspartner sina historier.

publication_info.published_label: 23.9.2015
publication_info.modified_label: 18.2.2019
some.share_label