Låna cykel eller kettlebell på hotellet - Yhteishyvä

Låna cykel eller kettlebell på hotellet

Hotellista lainaksi polkupyörä tai kahvakuula

Bekymra dig inte om cykeln inte fick plats på resan eller om du glömde boken hemma: Break by Sokos Hotels erbjuder nu sina kunder olika fritidsredskap alltfrån kettlebells och yogamattor till stavgångsstavar och pilatesbollar.

some.share_label
contributors.writer
Petra Sneck
contributors.photo
SOK

Break by Sokos Hotels satsar alltmer på kundernas välbefinnande. Hotellgästerna kan nu låna olika hobbyredskap för fritiden, berättar konceptchef Janina Nurmela från kedjestyrningen vid SOK:s rese- och förplägnadshandel.

"Vi vill att kunden efter vistelsen har mer energi än när hon/han anlände. Därför erbjuder vi olika möjligheter för fritiden. Resenären kan alltså koppla av och få mer ut av sin semester", säger Nurmela.

Hotellgästen kan låna in på sitt rum olika gymnastikredskap såsom yogamattor, pilatesbollar och kettlebells eller populära stavgångsstavar. Tänjning och streching lyckas bra med gympaanvisningarna som finns i en del av hotellrummen.

På Break Sokos Hotel Eden i Uleåborg kan man låna en campingstol, som man kan sitta i och blicka ut över det öppna havet. På Vuokatti kan man låna den kajanaländska författaren Veikko Huovinens verk och på Vanda Flamingo kan man låna gitarr. För barn finns pysselpaket, läsbart och på vintern pulkor.

Man kan pausa och koppla av på ett visst ställe på hotellet eller i dess omgivning. På hotellet i Koli finns en rastplats på ett bergskrön, där man kan beundra nationalparkens ståtliga landskap. På hotellet i Flamingo finns en kikarplats där man kan spana efter flygplan.

Enligt Nurmela lönar det sig att framföra önskningar om hurdana gymparedskap var och en vill låna i fortsättningen.

"Vi lyssnar noga till vad hotellgästerna vill göra under sin vistelse på hotellet."

publication_info.published_label: 26.8.2015
publication_info.modified_label: 11.12.2018
some.share_label