På arbetsresa i Tammerfors - Yhteishyvä

På arbetsresa i Tammerfors

Työmatkailijan Tampere – hotelli kaikilla herkuilla

När man frågar människor på arbetsresa vad de önskar av hotellet är svaret hemtrevnad. I Tammerfors erbjuds också vederkvickande sysselsättning.

some.share_label
contributors.writer
Enna Koivunen
contributors.photo
SOK

När är gymmet och bastun öppna? Får jag en kvällstidning? Dessa hör till de vanligaste frågorna som Solo Sokos Hotel Torni Tamperes servicechef Eveliina Ruuska får av arbetsresenärerna.

"Efter arbetsdagen kommer många till hotellet som till sitt hem. Man vill koppla av eller ta ett motionspass", säger Eveliina.

Eftersom vissa vill jobba på rummet är det viktigt att wi-fi:n fungerar. Det bör vara lätt att hitta en parkeringsplats, rummen bör vara rena och snygga och frukosten bör vara av hög kvalitet. Om servicen och nattsömnen motsvarar förväntningarna kommer gästerna tillbaka.

"Både personalen och gästerna uppskattar att hotellet är känt: det är lätt att komma till ett hotell vars seder och utrymmen är bekanta."

Ibland ber gästerna om fritidstips. De flesta vill uppleva något med Tammerforsprägel.

"Om vädret är vackert brukar jag föreslå en utfärd till Pyynikki-tornet. Medan man avnjuter kaffe och munk kan man beskåda hela staden. På torget Tammelantori kan man prova på den lokala delikatessen svartkorv."

3 x fullträff vid övernattning på Torni

1. Gymnastik i gryningen

Kl. 7.30 varje sommaronsdag bjuds gästerna på morgongymnastik i Moro Sky Bar på 88 meters höjd. Övriga tider kan man motionerna i gymmet som är planerat av Jutta Gustafsberg.

2. Ping! Ditt rum är klart

Som S-Card-kund har du tillgång till tjänsten Online Check-in som möjliggör elektronisk in- och utcheckning. Tjänsten meddelar när ditt rum är klart för inflyttning.

3. Lång ifrån enformigt

Varje våning har sin egen konstnär vars verk pryder rummen och korridorerna. Konstverken är till salu: Varför inte hänga ett alster från Torni på hemväggen?

publication_info.published_label: 27.7.2017
publication_info.modified_label: 11.12.2018
some.share_label