Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Jouluiset juustopallot

Talven parhaat pikkusuolaiset: juhlavat reseptit itsenäisyyspäivään, pikkujouluihin ja uuteen vuoteen

Cocktail-palat maistuvat loppuvuoden juhlissa glögin ja kuohuviinin kanssa. Kokoa suolaiset suupalat kotimaisista mauista, kuten kaloista, saaristolaisleivästä ja juustoista. Näitä kelpaa napostella niin Linnan juhlien kotikatsomossa kuin uuden vuoden kekkereissä!

Helpot pikkusuolaiset valmistaikinoista

Nappaa kaupassa pakkasesta mukaan paketti valmistaikinaa, niin teet juhlien pikkusuolaiset vaikka työpäivän jälkeen! Flammkuchen-pizzapalat, pellillinen lohipiirakkaa, rukiiset juustotikut ja salamikierteet valmistuvat vaivatta ja maistuvat mahtavilta.

Juustotarjottimelle ja naposteltavaksi

Näitä pikkunaposteltavia on helppo valmistaa vaikka montaa sorttia! Keskipisteenä on runsas tarjotin täynnä juustoja, suolakeksejä, oliiveja ja minitomaatteja. Näyttävää mutta – paljastamme salaisuuden: hyvin helppo koota! Pyöräytä lisäksi pähkinäisiä juustopalloja, kääri ilmakuivattuja kinkkuja taateleiden tai hedelmälohkojen ymprärille, paahda manteleita tai valmista pororullia voileipäkeksien päälle.

Kalaisat pikkusyötävät

Kokoa pikkujouluihin pieni kalapöytä parilla vaihtoehdolla sekä tummaa limppua. Saaristolaisleivän makuisesta, graavilohella päällystetystä pannarista riittää syötävää isommallekin porukalle. Lisää joulunajan kalareseptejä täällä >>

Panosta talvikauden ykkösleivonnaisiin

Nämä suolaiset leivonnaiset säväyttävät ja sopivat uusia leivontaideoita kaipaavalle. Jouluinen karpalofocaccia, rosolligalette, punajuurileipätikut ja salami-punakaalipiirakka maistuvat glögikupposen kera.

Perinteistä purtavaa: karjalanpiirakat, rieskat ja saaristolaisleipä

Karjalanpiirakat ja munavoi ovat lyömätön yhdistelmä juhliin kuin juhliin. Suosikkiyhdistelmä toimii myös vegaanisena. Munavoi on mainio kumppani myös maukkaille juuresrieskoille. Saaristolaisleipä on klassikko ja mieluisa tuliainen.

Täältä löydät lisää ideoita talven juhlien tarjottaviin!