Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Talven parhaat pikkusuolaiset: juhlavat reseptit itsenäisyyspäivään, pikkujouluihin ja uuteen vuoteen

Cocktail-palat maistuvat loppuvuoden juhlissa glögin ja kuohuviinin kanssa. Kokoa suolaiset suupalat kotimaisista mauista, kuten kaloista, saaristolaisleivästä ja juustoista. Näitä kelpaa napostella niin Linnan juhlien kotikatsomossa kuin uuden vuoden kekkereissä!
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 18.11.2020
|
Muokattu: 18.11.2022

Helpot pikkusuolaiset valmistaikinoista

Nappaa kaupassa pakkasesta mukaan paketti valmistaikinaa, niin teet juhlien pikkusuolaiset vaikka työpäivän jälkeen! Pellillinen piirakkaa, savuporosuupalat ja salamikierteet valmistuvat vaivatta ja maistuvat mahtavilta.

Juustotarjottimelle ja naposteltavaksi

Näitä pikkunaposteltavia on helppo valmistaa vaikka montaa sorttia! Keskipisteenä on runsas tarjotin täynnä juustoja, suolakeksejä, oliiveja ja minitomaatteja. Näyttävää mutta – paljastamme salaisuuden: hyvin helppo koota! Pyöräytä lisäksi pähkinäisiä juustopalloja, täytä ruisnapit kalatäytteillä, kääri ilmakuivattuja kinkkuja taateleiden tai hedelmälohkojen ymprärille, paahda manteleita tai valmista pororullia voileipäkeksien päälle.

Kalaisat pikkusyötävät

Kokoa pikkujouluihin pieni kalapöytä parilla vaihtoehdolla sekä tummaa limppua. Saaristolaisleivän makuisesta, graavilohella päällystetystä pannarista riittää syötävää isommallekin porukalle. Lisää joulunajan kalareseptejä täällä >>

Panosta talvikauden ykkösleivonnaisiin

Nämä suolaiset leivonnaiset säväyttävät ja sopivat uusia leivontaideoita kaipaavalle. Jouluinen karpalofocaccia, rosolligalette, suolaiset joulutortut ja salami-punakaalipiirakka maistuvat glögikupposen kera.

Perinteistä purtavaa: karjalanpiirakat ja saaristolaisleipä

Karjalanpiirakat ja munavoi munavoi ovat lyömätön yhdistelmä juhliin kuin juhliin. Suosikkiyhdistelmä toimii myös vegaanisena. Saaristolaisleipä on klassikko ja mieluisa tuliainen.

Täältä löydät lisää ideoita talven juhlien tarjottaviin!