Ota rasva huoneenlämpöön pehmenemään hyvissä ajoin ennen munavoin valmistamista.
Keitä munia 7 minuuttia. Jäähdytä kylmässä vedessä. Kuori munat ja hienonna ne haarukalla.
Lisää paloiteltu rasva munasilpun joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Mausta munavoi suolalla.
Vinkki: Mausta ja väritä munavoi persilja- tai ruohosipulisilpulla.
Tee itse karjalanpiirakoita.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
117
489
11,1 g
6,1 g
0,2 g
0,2 g
—
4,3 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli