Paistettu lasagne ja oliivi-tomaattisalaatti - Yhteishyvä

Paistettu lasagne ja oliivi-tomaattisalaatti

Paistettu lasagne ja oliivi-tomaattisalaatti
Annokset
1
Valmistusaika
30 min
Tässä oiva vinkki mikäli nautit Kulman Keittiön lasagnea, mutta et jaksanut syödä kaikkea. Valmiiksi kypsän lasagnen herkullinen maku korostuu, kun sen paahtaa pannulla ja tarjoaa raikkaan salaatin kera.
Jaa Somessa

Ainekset

rasia Kulman Keittiön lasagne kypsänä
2 rkl
oliiviöljyä

SALAATTI

1/2 dl
auringon kuivaamia tomaatteja hienonnettuna
1/2 dl
kivettömiä kalamata oliiveja
neljäsosa kurkku viipaleina
2 rkl
oliiviöljy
1 rkl
sitruunamehua
1/2 tl
suolaa
pussi rucolaa
1 dl
babypinaattia

Näin teet

1

Lämmitä paistinpannu keskilämmölle ja kaada oliiviöljy pannulle. Leikkaa lasagnesta noin 3 cm paksuja siivuja ja paista molemmin puolin, kunnes lasagne on pinnalta rapeaa ja sisältä lämmintä.

2 rkl
oliiviöljyä
rasia Kulman Keittiön lasagne kypsänä
2

Valmista salaatti. Sekoita tomaatit, oliivit ja kurkut sekaisin. Lisää joukkoon öljy, sitruunamehu ja suola ja sekoita tasaiseksi.

1/2 dl
auringon kuivaamia tomaatteja hienonnettuna
1/2 dl
kivettömiä kalamata oliiveja
neljäsosa kurkku viipaleina
2 rkl
oliiviöljy
1 rkl
sitruunamehua
1/2 tl
suolaa
3

Sekoita joukkoon rucola sekä pinaatti ja pyörittele tasaiseksi. Tarjoile paistettu lasagne salaatin kera.

pussi rucolaa
1 dl
babypinaattia
Kuvat
TOK
Julkaistu: 19.11.2018
Muokattu: 19.11.2018
Jaa Somessa