Pakasterapujen makuliemi - Yhteishyvä

Pakasterapujen makuliemi

Pakasterapujen makuliemi
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Pakasterapujen makuliemi antaa lisää makua pakasteravuille. Makuliemeen ei saa laittaa liikaa suolaa, jotta suolaisuus ei kasva liian suureksi. Jäähdytä pakasterapujen makuliemi hyvin ennen rapujen lisäämistä liemeen, jotta et kypsennä rapuja lisää.
Jaa Somessa

Ainekset

1 l
vettä
1/3 l
tummaa olutta
1/2 dl
karkeaa merisuolaa
1/2 dl
ruokokidesokeria
2 kpl
tähtianista
1 rkl
kuminaa
1 rkl
sinapinsiemeniä
50 g
fenkolia lohkoina
puntti tuoretta tilliä

Näin teet

1

Mittaa liemen ainekset tilavaan kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 5 minuuttia. Anna liemen jäähtyä hyvin.

1 l
vettä
1/3 l
tummaa olutta
1 rkl
kuminaa
1/2 dl
karkeaa merisuolaa
1/2 dl
ruokokidesokeria
1 rkl
sinapinsiemeniä
50 g
fenkolia lohkoina
2 kpl
tähtianista
2

Laita sulatetut ravut puhtaaseen, isoon astiaan ja lisää liemi rapujen päälle. Lisää tillinoksat liemeen. Anna rapujen maustua jääkaapissa vähintään 6 tuntia, mieluummin yön yli.

puntti tuoretta tilliä
Kuvat
TOK
Julkaistu: 17.11.2018
Muokattu: 17.11.2018
Jaa Somessa