Tee pannukakkutaikina perinteiseen tapaan tai paista maidoton pannari kauramaidosta. Kokeile myös hedelmillä piristettyjä pannukakkuja! Ja jos kattilan pohjalla on riisipuuroa, on juuri oikea hetki tehdä aito Ahvenanmaan pannukakku.
![Valkoisella lautasella pino pannukakkupaloja, joiden päällä mustikoita, vadelmia, omenaviipaleita ja mintunlehtiä. Taustalla kulhossa marjoja ja hedelmäviipaleita.](http://images.ctfassets.net/0yf82hjfqumz/44J7iSYOmx8pQs0z3ucxJ7/d9807bbcd9e2ae9e62ccb10c853758ff/Pannukakku_netti.jpg?fit=thumb&h=1600&q=75&w=1600)
![Valkoisella lautasella pino pannukakkupaloja, joiden päällä mustikoita, vadelmia, omenaviipaleita ja mintunlehtiä. Taustalla kulhossa marjoja ja hedelmäviipaleita.](http://images.ctfassets.net/0yf82hjfqumz/44J7iSYOmx8pQs0z3ucxJ7/d9807bbcd9e2ae9e62ccb10c853758ff/Pannukakku_netti.jpg?fit=fill&h=900&q=75&w=1600)
Pannukakku
Tee pannukakkutaikina perinteiseen tapaan tai paista maidoton pannari kauramaidosta. Kokeile myös hedelmillä piristettyjä pannukakkuja! Ja jos kattilan pohjalla on riisipuuroa, on juuri oikea hetki tehdä aito Ahvenanmaan pannukakku.
Iltapalaksi maistuu pannukakku suolaisilla täytteillä. Parhaat suolaiset pannukakut sisältävät aineksia suomalaisten suosikkipizzoista, mutta myös saaristolaisleivästä ja blineistä. Joko olet kokeillut suosittua blinipannaria?