Sekoita kananmunat, jauhot ja maito kulhossa. Anna turvota 10 minuuttia.
Säädä uuni 225 asteeseen. Sulata margariini ja anna sen jäähtyä hetki. Sulata pinaatti ja valuta tarvittaessa. Sekoita margariini ja pinaatti taikinaan. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille.
Levitä taikinan päälle kinkku- ja meetvurstisuikaleet sekä juustoraaste. Ripottele päälle pizzamauste. Huuhdo ja viipaloi tomaatit. Lado viipaleet pannukakun päälle.
Kypsennä pannukakkua uunissa noin 25 minuuttia. Tarjoa lämpimänä tai jäähtyneenä.
Vinkki: Valmista kasvisversio pizzapannarista korvaamalla kinkku ja meetvursti kaurajauhiksella tai Mifu-jauhiksella sekä lisäämällä pannarin päälle paprikaa, ananasta tai herkkusieniä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
570
2385
27,8 g
12,3 g
40,3 g
8,7 g
2,3 g
37,5 g
2,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Pizzamaustetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli