Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
kaurapannari, pannukakku kauramaidosta

Kaurapannari

timer-iconNoin tunti  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Tee mehevä ja maukas pannukakku kauramaidosta. Kauraleseillä rikastettu pannari maistuu erityisen hyvältä marjojen, hillon ja kermavaahdon kanssa.

Ainekset

1 l
Kaurajuomaa
4 kpl
Kananmunaa
1 dl
Kauraleseitä
4 dl
Hiivaleipävehnäjauhoja
1/2 dl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa
1/2 dl
Rypsiöljyä

Reseptin ainekset S-kaupoista

Valmistus

1

Mittaa kaikki aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

1 l
Kaurajuomaa
4 kpl
Kananmunaa
1 dl
Kauraleseitä
4 dl
Hiivaleipävehnäjauhoja
1/2 dl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa
1/2 dl
Rypsiöljyä
2

Kaada taikina leivinpaperille korkeareunaiselle uunipellille. Paista pannukakkua 225-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia.

Vinkki! Tarjoa pannari marjojen tai hillon sekä kermavaahdon tai vaahtoutuvan kasvipohjaisen vispivalmisteen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder, Kati Pohja
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 22.1.2013
Muokattu: 17.1.2022

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

288

1203

10,1 g

1,4 g

37,1 g

11,0 g

3,9 g

9,6 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli