Kaurapannari
Ainekset
Valmistus
Mittaa kaikki aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
Kaada taikina leivinpaperille korkeareunaiselle uunipellille. Paista pannukakkua 225-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia.
Vinkki! Tarjoa pannari marjojen tai hillon sekä kermavaahdon tai vaahtoutuvan kasvipohjaisen vispivalmisteen kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
288
1203
10,1 g
1,4 g
37,1 g
11,0 g
3,9 g
9,6 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli