Kaurapannari - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kaurapannari

Pannukakku kauramaidosta
Annokset
8
Valmistusaika
Useita tunteja
Uunin lämpötila
225°C
Maidoton pannukakku tehdään "kauramaidosta".
Jaa Somessa

Ainekset

1 l
Kaurajuomaa
4 kpl
Kananmunaa
1 dl
Kauraleseitä
4 dl
Hiivaleipävehnäjauhoja
1/2 dl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa
3/4 dl
Rypsiöljyä

Näin teet

1

Sekoita kulhossa kaurajuoma, kananmunat, leseet, jauhot, sokeri ja suola. Vatkaa joukkoon öljy. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

1 l
Kaurajuomaa
4 kpl
Kananmunaa
1 dl
Kauraleseitä
4 dl
Hiivaleipävehnäjauhoja
1/2 dl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa
3/4 dl
Rypsiöljyä
2

Kaada taikina leivinpaperoidulle korkeareunaiselle uunipellille. Paista pannukakkua 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Tarjoile hillon, pakastemarjojen ja vispautuvan soijavalmisteen tai kermavaahdon kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.1.2013
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja37 g297 g
Proteiinia10 g77 g
Rasvaa13 g104 g
Kuituja4 g31 g
Energiaa kj1307 10458
Energiaa kcal312 2499

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja37 g297 g
Proteiinia10 g77 g
Rasvaa13 g104 g
Kuituja4 g31 g
Energiaa kj1307 10458
Energiaa kcal312 2499

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Suolaa

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.