Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pannukakku kauramaidosta

Kaurapannari

timer-iconUseita tunteja
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Maidoton pannukakku tehdään "kauramaidosta".

Ainekset

1 l
Kaurajuomaa
4 kpl
Kananmunaa
1 dl
Kauraleseitä
4 dl
Hiivaleipävehnäjauhoja
1/2 dl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa
3/4 dl
Rypsiöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kulhossa kaurajuoma, kananmunat, leseet, jauhot, sokeri ja suola. Vatkaa joukkoon öljy. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

1 l
Kaurajuomaa
4 kpl
Kananmunaa
1 dl
Kauraleseitä
4 dl
Hiivaleipävehnäjauhoja
1/2 dl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa
3/4 dl
Rypsiöljyä
2

Kaada taikina leivinpaperoidulle korkeareunaiselle uunipellille. Paista pannukakkua 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Tarjoile hillon, pakastemarjojen ja vispautuvan soijavalmisteen tai kermavaahdon kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.1.2013
Muokattu: 8.2.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

312

1307

13,0 g

1,5 g

37,1 g

11,0 g

3,9 g

9,6 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli