Sekoita kulhossa kaurajuoma, kananmunat, leseet, jauhot, sokeri ja suola. Vatkaa joukkoon öljy. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
Kaada taikina leivinpaperoidulle korkeareunaiselle uunipellille. Paista pannukakkua 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Tarjoile hillon, pakastemarjojen ja vispautuvan soijavalmisteen tai kermavaahdon kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1307
312
13,0 g
1,5 g
37,1 g
11,0 g
3,9 g
9,6 g
0,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli