Kaurapannari

Arvostele resepti
8 Annosta

60 min (josta 15 min aktiivista)

Tee mehevä ja maukas pannukakku kauramaidosta. Kauraleseillä rikastettu pannari maistuu erityisen hyvältä marjojen, hillon ja kermavaahdon kanssa.

Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa
1 lkaurajuomaa
4 kplkananmunaa
1 dlkauraleseitä
4 dlhiivaleipävehnäjauhoja
1/2 dlsokeria
1/2 tlsuolaa
1/2 dlrypsiöljyä

Valmistus (Uuni 225°C)

  1. 1

    Mittaa kaikki aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

    MääräAinesosa
    1 lkaurajuomaa
    4 kplkananmunaa
    1 dlkauraleseitä
    4 dlhiivaleipävehnäjauhoja
    1/2 dlsokeria
    1/2 tlsuolaa
    1/2 dlrypsiöljyä
  2. 2

    Kaada taikina leivinpaperille korkeareunaiselle uunipellille. Paista pannukakkua 225-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia.

Vinkki! Tarjoa pannari marjojen tai hillon sekä kermavaahdon tai vaahtoutuvan kasvipohjaisen vispivalmisteen kanssa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 0,5 tl Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder, Kati Pohja
Kuvat:
Ninna Lindström
16.9.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä