Ahvenanmaan pannari

arvosana3/5

(1)arvio
6 Annosta

60 min

Ahvenanmaan pannukakku valmistetaan riisipuurosta. Se onkin oiva tapa käyttää ylijäänyt riisipuuro! Tarjoile pannari hillon, marjojen ja kermavaahdon kera.

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
3 kplkananmunaa
1 dlsokeria
5 dlmaitoa
2 dlvehnäjauhoja
1/2 tlkardemummaa
1/2 tlsuolaa
2 dlriisipuuroa

Valmistus (Uuni 225°C)

  1. 1

    Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Sekoita joukkoon sokeri, maito, vehnäjauhot, mausteet ja riisipuuro.

    MääräAinesosa
    3 kplkananmunaa
    1 dlsokeria
    5 dlmaitoa
    2 dlvehnäjauhoja
    1/2 tlkardemummaa
    1/2 tlsuolaa
    2 dlriisipuuroa
  2. 2

    Kaada taikina noin 25 x 35 cm:n kokoiselle pienelle, leivinpaperoidulle uunipellille. Paista pannukakkua 225-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 0.5 tl Kardemummaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
19.7.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä