Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ahvenanmaan pannari

Ahvenanmaan pannari

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
6 Annosta
Ahvenanmaan pannukakku valmistetaan riisipuurosta. Se onkin oiva tapa käyttää ylijäänyt riisipuuro! Tarjoile pannari hillon, marjojen ja kermavaahdon kera.

Ainekset

3 kpl
Kananmunaa
1 dl
Sokeria
5 dl
Maitoa
2 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Kardemummaa
1/2 tl
Suolaa
2 dl
Riisipuuroa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Sekoita joukkoon sokeri, maito, vehnäjauhot, mausteet ja riisipuuro.

3 kpl
Kananmunaa
1 dl
Sokeria
5 dl
Maitoa
2 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Kardemummaa
1/2 tl
Suolaa
2 dl
Riisipuuroa
2

Kaada taikina noin 25 x 35 cm:n kokoiselle pienelle, leivinpaperoidulle uunipellille. Paista pannukakkua 225-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
Muokattu: 22.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

245

1025

4,8 g

2,0 g

39,2 g

20,2 g

1,0 g

9,8 g

0,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Kardemummaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli