Ahvenanmaan pannari | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ahvenanmaan pannari

Ahvenanmaan pannari

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Ahvenanmaan pannukakku valmistetaan riisipuurosta. Se onkin oiva tapa käyttää ylijäänyt riisipuuro! Tarjoile pannari hillon, marjojen ja kermavaahdon kera.

Ainekset

3 kpl
Kananmunaa
1 dl
Sokeria
5 dl
Maitoa
2 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Kardemummaa
1/2 tl
Suolaa
2 dl
Riisipuuroa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Sekoita joukkoon sokeri, maito, vehnäjauhot, mausteet ja riisipuuro.

3 kpl
Kananmunaa
1 dl
Sokeria
5 dl
Maitoa
2 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Kardemummaa
1/2 tl
Suolaa
2 dl
Riisipuuroa
2

Kaada taikina noin 25 x 35 cm:n kokoiselle pienelle, leivinpaperoidulle uunipellille. Paista pannukakkua 225-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
Muokattu: 14.1.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1018

243

4,7 g

1,8 g

39,2 g

20,2 g

1,0 g

9,8 g

0,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Kardemummaa,

0,5 tl Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli