Ahvenanmaan pannari - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ahvenanmaan pannari

???
Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

3 kpl
Kananmunaa
1 dl
Sokeria
5 dl
Maitoa
2 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Kardemummaa
1/2 tl
Suolaa
2 dl
Riisipuuroa

Näin teet

1

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Sekoita joukkoon sokeri, maito, vehnäjauhot, mausteet ja riisipuuro. Kaada taikina noin 25 x 35 cm:n kokoiselle pienelle, leivinpaperoidulle uunipellille. Paista pannukakkua 225-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoile hillon, marjojen ja kermavaahdon kera.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
Muokattu: 27.2.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja39 g235 g
Proteiinia10 g59 g
Rasvaa5 g28 g
Kuituja1 g6 g
Energiaa kj1018 6106
Energiaa kcal243 1459

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Kardemummaa

  • 0,5 tl Suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja39 g235 g
Proteiinia10 g59 g
Rasvaa5 g28 g
Kuituja1 g6 g
Energiaa kj1018 6106
Energiaa kcal243 1459

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Kardemummaa

  • 0,5 tl Suolaa

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.