Sesonki 6/2022 -lehden uudet reseptit juhlistavat joulun aikaa
Mustikkagraavattu lohi
Puolukkamoussekakku
Omena-piparkakkumousse
Talven lämmittävät reseptit ja vinkit talven juhliin
Joulutorttuviinerit
Lohicarpaccio graavilohesta
Mätidippi
Wasabisilli
Sano se simpukoin – sinisimpukat #herkkutwistillä by Tomi Björck
Sapakset suomalaisesta kalasta
Blinipannukakku ja savulohismetana
Pellin täydeltä herkkua - kätevät peltileivonnaiset
Vau mikä maku! Testaa uusia, kekseliäitä suolaisia leivonnaisia
Puolukka-valkosuklaakakku
Cappuccino-suklaafudget
Antipastovartaat
Talvinen hedelmäsalaatti ja rosmariinikinuski
Granaattiomena-kuhaceviche
Talvisalaatti sahramivinegretillä
Karpalofocaccia
Jouluinen tiramisu
Hasselbackan persimonit
Flammkuchen-pizzapalat
Jouluiset juustopallot
Talven parhaat pikkusuolaiset: juhlavat reseptit itsenäisyyspäivään, pikkujouluihin ja uuteen vuoteen
Näin kokoat juustotarjottimen ja valmistat herkulliset lisukkeet itse
Näin varaat oikean määrän tarjottavaa juhlien buffet-pöytään