Pese ja viipaloi persimonit. Leikkaa juustosta kolmionmuotoisia viipaleita. Rouhi saksanpähkinät veitsellä karkeaksi rouheeksi. Huuhtele ja kuivaa salaatti ja rucola, revi suupaloiksi. Asettele salaatit, persimonit ja juustot kranssin muotoon vadille. Ripottele pinnalle rouhitut pähkinät.
Sekoita vinegretin ainekset keskenään. Kaada vinegretti pieneen tarjoilukulhoon salaatin keskelle. Tarjoa vinegretti salaatin kanssa.
Vinkki: Goudan tilalle sopii hyvin myös sinihomejuusto.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1686
403
35,3 g
11,5 g
6,0 g
6,0 g
1,3 g
14,5 g
0,6 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 kpl persimonia,
ruukku villirucolaa .
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli