Kaneliässäpohja, kardemumman ja puolukoiden maustama täyte sekä kauniinpunainen glögikiille – herkkua joka lusikallinen! Ei ihme, että glögijuustokakku on talvikauden suosituimpia leivonnaisia.
Glögijuustokakku
Kaneliässäpohja, kardemumman ja puolukoiden maustama täyte sekä kauniinpunainen glögikiille – herkkua joka lusikallinen! Ei ihme, että glögijuustokakku on talvikauden suosituimpia leivonnaisia.
Piparkakkupohja ja luumumarmeladilla maustettu tuorejuustotäyte saavat seurakseen heleänpunaisia granaattiomenan siemeniä. P.S. Tähän kakkuun voit käyttää torttutalkoista yli jääneen luumumarmeladin!
Tämä kakku hurmaa taatusti vieraat! Maito- ja valkosuklaatäyte saavat pinnalleen koristeet tummasta suklaasta.
Kaksivärinen täyte ja hehkuvanpunainen puolukkakiille tekevät tästä kakusta juhlien katseenvangitsijan. Pohjana toimii talveen täydellisesti sopiva piparkakkumuru.
Hehkuvankeltainen tyrni-appelsiinijuustokakku on pirteä ja raikas tarjottava. Jogurtti keventää kakun täytettä.
Tämä juustokakku on talven makuja pullollaan! Uunissa paistettu juustokakku saa makunsa täytteeseen sekoitetusta piparkakkumausteesta sekä pinnalle valutettavasta helposta glögikastikkeesta.
Digestive-keksipohja, talven mausteet ja mehevä myskikurpitsa tekevät tästä uunissa paistetusta juustokakusta vastustamattoman herkullisen.
Tämä helppotekoinen suklaajuustokakku valmistuu pakastamalla. Voit käyttää koristeluun suklaapalojen tilalla myös talveen sopivia marjoja, suklaakonvehteja tai piparimuruja.
Somehitiksi noussut kolmen aineksen juustokakku on yksinkertaisuudessaan nerokas. Saat valkosuklaan makeuttamasta juustokakusta täydellisen kuohkean, kun vaahdotat valkuaiset huolellisesti, suojaat vuoan foliolla ja kypsennät kakun lempeästi vesihauteessa.
Tämä juustokakku on helppo valmistaa, sillä uunia ei tarvita lainkaan. Herkullinen valkosuklaatäyte kätkee sisäänsä kokonaisia pensasmustikoita.
Appelsiininkuori maustaa tämän tuhtin ja täyteläisen suklaajuustokakun. Pohjaa ei tehdä tavalliseen tapaan digestive-kekseistä, vaan herkullisen paahteisista kandisokerikekseistä.