Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jäädytetty maitosuklaa-juustokakku

timer-iconUseita tunteja  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
12 Palaa
Fork and knife
12 Palaa
Helppotekoinen suklaajuustokakku valmistuu pakastamalla. Kakun voi koristella suklaarouheen sijaan myös hedelmillä tai marjoilla.

Ainekset

180 g
Digestivekeksejä
75 g
Voita

Täyte

3 dl
Vispikermaa
200 g
Maitosuklaata
200 g
Maustamatonta tuorejuustoa
2 tl
Vaniljasokeria
50 g
Rouhittua maitosuklaata

Pinnalle

50 g
maitosuklaata

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vuoraa irtopohjavuoan pohja (halk. n. 23 cm) leivinpaperilla. Pane keksit muovipussiin ja murskaa ne kaulimella murusiksi. Kaada murut kulhoon, lisää joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle ja pane vuoka jääkaappiin.

180 g
Digestivekeksejä
75 g
Voita
2

Vatkaa kerma vaahdoksi. Pilko suklaa kattilaan ja sulata liedellä hyvin miedolla lämmöllä. Nosta kattila pois levyltä. Lisää suklaan joukkoon tuorejuusto ja vaniljasokeri. Anna jäähtyä.

3 dl
Vispikermaa
200 g
Maitosuklaata
200 g
Maustamatonta tuorejuustoa
2 tl
Vaniljasokeria
3

Kääntele juustoseos ja suklaarouhe kermavaahtoon. Kaada seos pohjan päälle. Anna tortun jäätyä pakastimessa noin 4 tuntia. Ota kakku huoneenlämpöön noin 20 minuuttia ennen tarjoamista. Koristele suklaarouheella.

50 g
Rouhittua maitosuklaata
50 g
maitosuklaata
Miltä maistui?(5 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.2.2016
|
Muokattu: 26.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

378

1582

29,3 g

17,5 g

23,8 g

18,6 g

1,0 g

4,8 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli