Jäädytetty maitosuklaa-juustokakku - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jäädytetty maitosuklaa-juustokakku

Jäädytetty suklaakakku
Paloja
12
Valmistusaika
Useita tunteja
Helppotekoisin suklaajuustokakku valmistuu pakastamalla. Helpon suklaarouhekoristelun sijaan, voit lisätä jäädytetyn suklaakakun pinnalle hedelmiä tai marjoja.
Jaa Somessa

Ainekset

180 g
Digestivekeksejä
75 g
Voita

TÄYTE

3 dl
Vispikermaa
200 g
Maitosuklaata
200 g
Maustamatonta tuorejuustoa
2 tl
Vaniljasokeria
50 g
Rouhittua maitosuklaata

PINNALLE

50 g
maitosuklaata

Näin teet

1

Vuoraa irtopohjavuoan pohja (halk. n. 23 cm) leivinpaperilla. Pane keksit muovipussiin ja murskaa ne kaulimella murusiksi. Kaada murut kulhoon, lisää joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle ja pane vuoka jääkaappiin.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Pilko suklaa kattilaan ja sulata liedellä hyvin miedolla lämmöllä. Nosta kattila pois levyltä. Lisää suklaan joukkoon tuorejuusto ja vaniljasokeri. Anna jäähtyä.
Kääntele juustoseos ja suklaarouhe kermavaahtoon. Kaada seos pohjan päälle. Anna tortun jäätyä pakastimessa noin 4 tuntia. Ota kakku huoneenlämpöön noin 20 minuuttia ennen tarjoamista. Koristele suklaarouheella.

2

Vatkaa kerma vaahdoksi. Pilko suklaa kattilaan ja sulata liedellä hyvin miedolla lämmöllä. Nosta kattila pois levyltä. Lisää suklaan joukkoon tuorejuusto ja vaniljasokeri. Anna jäähtyä.

3 dl
Vispikermaa
200 g
Maitosuklaata
200 g
Maustamatonta tuorejuustoa
2 tl
Vaniljasokeria
3

Kääntele juustoseos ja suklaarouhe kermavaahtoon. Kaada seos pohjan päälle. Anna tortun jäätyä pakastimessa noin 4 tuntia. Ota kakku huoneenlämpöön noin 20 minuuttia ennen tarjoamista. Koristele suklaarouheella.

50 g
Rouhittua maitosuklaata
50 g
maitosuklaata
Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.2.2016
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja14 g173 g
Proteiinia4 g44 g
Rasvaa28 g337 g
Kuituja1 g6 g
Energiaa kj1362 16342
Energiaa kcal325 3904

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 180 g Digestivekeksejä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja14 g173 g
Proteiinia4 g44 g
Rasvaa28 g337 g
Kuituja1 g6 g
Energiaa kj1362 16342
Energiaa kcal325 3904

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 180 g Digestivekeksejä

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.