Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ruoka ja reseptit
Uusimmat reseptit
Arkiruoka
Edullinen ruoka
Kasvisruoka
Leivonnaiset
Kauden kasvikset
Kalareseptit
Yrtit
Hävikkivinkit
Terveellinen ruoka ja ravitsemus
Ilmastoystävällinen ruoka
Ässäkokki
Kokkaa Kotimaista
Kesä
Grillaus
Kesäjuomat
Helpot kesäruoat
Helpot mökkiruoat
Mansikkaherkut
Kesäleivonta
Nopeat kesäpastat
Kesäisen kevyet arkiruoat
Elämä ja ihmiset
Osallistu
Ihmiset
Parempi paikka elää
Neuleohjeet
Fiksua taloudenhoitoa
Samarbete
Tilaa uutiskirje
Edut
Haku
Suosikit
Kirjaudu
Ruoka ja reseptit
Näin kuorit ja paloittelet mangon
Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 21.2.2017
|
Muokattu: 31.8.2020
Mango on helppo kuutioida suupaloiksi suoraan hedelmässä. Katso vinkit videolta, miten kuorit ja paloittelet mangon näppärästi.
Näin kuorit mangon:
Halkaise mango.
Ruuduta hedelmäliha ja irrota palat.
Vinkki!
Kypsä mango antaa puristettaessa hieman periksi.
Lisää aiheesta
Ruoka ja reseptit
Satokausi
Hedelmät
Uusimmat
Ruoka ja reseptit
26.7.2024
Mitä tehdä kukkakaalista? Katso kaksi uutta ideaa
Ruoka ja reseptit
22.7.2024
Säästövinkki: Jatka jauhelihaa fiksusti – Näin saat jauhelihapaketista enemmän pullia
Ruoka ja reseptit
10.7.2024
Prosessoitu ruoka – hyvis vai pahis?
Ruoka ja reseptit
8.7.2024
Bistroklassikko Lyonin salaatti saa mahtavan parin raikkaasta rieslingistä
Ruoka ja reseptit
24.6.2024
Ranskalaisen keittiön klassikot pursuavat makuja – tässä viisi herkullista reseptiä
Uusimmat jutut sähköpostiisi
Tilaa Yhteishyvän uutiskirje, niin saat ajankohtaiset reseptit ja arkea helpottavat vinkit suoraan sähköpostiisi.
Tilaa uutiskirje
Sulje mainos
Sulje mainos