Det lönar sig att kontrollera hur mycket pengar ni har på kontot i S-Banken - Yhteishyvä

Det lönar sig att kontrollera hur mycket pengar ni har på kontot i S-Banken

Veli-Pekka Ääri

Undersökningar visar att S-gruppens Bonus är det mest uppskattade och sporrande belöningsprogrammet i Finland, skriver Samarbetes Chefredaktören Veli-Pekka Ääri.

some.share_label
contributors.writer
Veli-Pekka Ääri
contributors.photo
SOK

Jaghar fått e-post av ägarkunden Vesa Purokuru från Jyväskylä. Han berättade att han befinner sig på Bali tillsammans med sin fru och sina fem söner, varav några även har sin flickvän med.

Han sade att de efter dagar fyllda av surfing, yoga och dykning tillbringar de vackra kvällarna tillsammans och skålar för livet och S-Förmånskortet.

Deras dröm gick i uppfyllelse med Bonus från S-gruppen. Vad glad jag blev över hans meddelande! Läs deras berättelse.

Deras dröm gick i uppfyllelse med Bonus från S-gruppen.

Bonus är riktigapengar, och den grundläggande tanken bakom den kooperativa företagsformen är att man blir belönad för att man koncentrerar sina inköp till kooperativet. Börsbolag belönar aktieägarna, S-gruppen belönar ägarkunderna.

Undersökningar visar att S-gruppens Bonus är det mest uppskattade och sporrande belöningsprogrammet i Finland, och årligen betalas över 300 miljoner euro till ägarkunderna.

Det lönar sig att kontrollera hur mycket pengar ni har på kontot i S-Banken. Kanske ni också gör som familjen Purokuru nästa vinter.

Framöver får man maximal Bonus på fem procent med endast 900 euros månadsköp i alla regionhandelslag inom S-gruppen. Det innebär att över två miljoner finländare har ett ännu mer belönande bonusprogram.

I vår har vi med glädje sett att antalet besökare i Yhteishyväs digitala kanaler har ökat. Allt fler av er har hittat oss på Facebook och Instagram. Vårt nyhetsbrev har också blivit mer populärt.

Själv kommer jag att avnjuta fårfiléer.

Vårens största fest står för dörren. Själv kommer jag att avnjuta hetmarinerade fårfiléer. Till dem rekommenderar redaktionen att du serverar medelfyllig pils. En åt gången och kom ihåg att njuta – det förespråkar vi.

Jag önskar er alla en trevlig påsk!

Veli-Pekka Ääri

Chefderaktör

Tillsammans på Bali

publication_info.published_label: 22.3.2018
publication_info.modified_label: 11.12.2018
some.share_label